Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu, Y.Ö.K. Genel Kurulunun 17.03.194 tarihli kararıyla 1994-1995 öğretim yılında İktisadi ve İdari Programlar bölümü, muhasebe programına 40, teknik programlar bölümü, orman ürünleri programına 40 kontenjan ile eğitim öğretime başlamıştır. Yüksekokul, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Avcılık ve Yaban Hayatı Programı, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü, Bankacılık ve Finans Bölümü Maliye programı ile eğitim öğretime devam etmektedir. Yüksekokulun, 2556 m2 kapalı alana sahip bina içinde on derslik bir kütüphane, iki bilgisayar laboratuarı, bir teknik servis odası, bir yemek salonu, bir öğrenci kantini ve yönetim ofisleri bulunmaktadır. Yüksekokul yerleşke alanı içerisinde ayrıca halı saha, mobilya ve dekorasyon programına ait 293 m2 uygulama atölyesi mevcuttur.

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu 32950 Sütçüler / ISPARTA

smyo@isparta.edu.tr