Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği (3 dönem okulda+ 1 dönem işletmede eğitim)

Yüksekokulumuz, Ülkemizin ekonomi, sanayi alanları başta olmak üzere toplumun ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun, çağdaş yaşamın gereği olan bilgisayar teknolojileriyle donanmış, bilgi ve beceri sahibi kaliteli ara eleman ihtiyacına cevap verecek elemanları yetiştirmek ve bilimsel çalışmalar ile sosyal ve kültürel değişime öncülük ederek bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınmasına da destek sağlamayı misyon edinmiştir.

• Enerji Sistemleri Mühendisliği
  • Enerji Yönetimi
  • Elektrik Mühendisliği
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği